Bidra till utveckling

Oavsett vilken industri man verkar inom så kommer man förr eller senare att stå inför valet att bidra til utveckling inom ett eller annat område. Ju mer man bidrar till en bättre värld desto skönare kan man sova om natten. Det gör gott för själen och sinnesnärvaron att ge.

Intresse för hälsa

Som verksam i fastighetsbranschen hade det naturliga för mig kanske egentligen vore att satsa på utveckling inom fastighetsnäringen i Sverige, men som privatperson har jag även andra intressen. Jag är intresserad av träning, kost och hälsa och tycker att Fitline har ett lysande koncept. Dessutom ägnar sig Fitline åt välgörenhet på eget bevåg, vilket stärker mitt intresse för detta företag.

Ledande inom hälsa och skönhet

Det senaste året har jag gett mitt bidrag med Fitline - bland annat - för att nya produkter inom hälsa och skönhet ska kunna utvecklas. Fitline är i dag ledande på marknaden när det kommer till produkter inom hälsa och skönhet och vad som gör dem till vinnare är att de täcker upp alla aspekter och arbetar med rätt vetenskapsmän inom biologi, kemi och medicin m.m. Fitline är i mina ögon ett företag att hålla ögonen på!

Bra på riktigt

När det gäller produkter så gäller det också att testa dem och bilda sig en uppfattning, för det är inte allt som är bra i teorin som faktiskt också funkar på riktigt. Jag har själv använt Fitlines produkter ett tag nu och har inte en enda negativ anmärkning - de är på riktigt väldigt bra.

28 Aug 2017

Senaste inläggen:

Arken