Få betalt på en gång!

Visst vill man ha betalt på en gång om någon är skyldig dig pengar, eller? I synnerhet om det handlar om att få betalt för något som du sålt, en produkt eller en tjänst. Att skriva fakturor och sedan driva in dem kan kännas som ett drygt arbete, något man helst inte vill befatta sig med, då de som ska betala också är dina uppdragsgivare.

Helst vill man inte stöta sig med dem

Om de är dina kunder eller uppdragsgivare vill du ju inte att er relation ska grusas på något sätt, men samtidigt behöver du ju de där pengarna. Hur gör du då? Det bästa du kan göra är att dela upp så att någon annan får göra smutsgörat och driva in pengarna åt dig, så slipper du förknippas med den biten. Du kan helt enkelt sälja dina fakturor till Invoice Finance.

Få betalt genast

På det sättet kan du få betalt genast, då Invoice Finance, bokstavligen köper dina fakturor. Du får betalt av Invoice Finance, slipper tänka mer på de fakturorna. Invoice Finance tar betalt av dina kunder. Klappat och klart! Du kan koncentrera dig på roligare saker än att få betalt. Tro mig, det finns mycket roligare saker att göra! Varför lägga din dyrbara tid på det? Ganska onödigt!

20 Jul 2017

Senaste inläggen:

Arken