Flytta bolag

Det finns flera tillfällen då man som företag har behov av att skaffa nya lokaler. Kanske är det fler lokaler man behöver, eftersom ens verksamhet växer, eller så är det helt enkelt bara annorlunda lokaler - eller lokaler med annorlunda läge - man är i behov av. Varje företag är unikt och medan vissa behöver befinna sig i händelsernas centrum så är det viktigare för andra att ha stora lagerplatser med gott om plats för trafik utanför.

Lokaler i storstäderna

När man leta efter ny lokal i Göteborg, eller lediga lokaler i Stockholm så blir projektet ett snäpp mer komplicerat eftersom lokalerna i storstäderna alltid är hett eftertraktade. Då behöver man en lokalförmedlare med sig om man vill att jakten ska få ett snabbt och lyckligt slut. Detta gäller givetvis också städer som Uppsala, Lund och Malmö. 

Kontorslokalerna i de centrala delarna av våra storstäder är hett villebråd, men det går att få tag i sina drömlokaler - bara man har lite is i magen och någon med sig som har kontakter och erfarenhet av fastighetsförmedling. Vissa förmedlare förmedlar både köpobjekt och hyresobjekt vilket i regel är det bästa då de har det bredaste kontaktnätet. 

Större chans med en bra förmedlare

När det gäller industri- och lagerlokaler i våra större städer så är väl utbudet kanske lite större, om än pressat då många behöver befinna sig i händelsernas centrum. Om man kan acceptera att befinna sig en bit utanför städerna så¨brukar det gå lättare att hitta bra lokaler - men man kan ju ha tur också! 

Ju bättre ens lokalförmedlare är, desto mer tur verkar man kunna ha.

28 Mar 2017

Senaste inläggen:

Arken