Förmånscykel för företag

Som företagare kan du, om du vill ge dina anställda så kallade förmånscyklar. Det som gäller med förmånscyklar är att de anställda som vill ha det, de kan få rabatt på sitt köp. Det blir alltså bättre pris för dem, än om de skulle köpa dem sjäkva privat. Det är inte fel att ha en elcykel. Det är bra för miljön och personalen blir friskare av att cykla mer! Det du kan göra som företag med just förmånscykel är att köpa eller leasa den, så att dina anställda kan använda cyklarna både privat och i tjänsten. Det finns bra uträknat av Skatteverket vad som gäller.

Använd er av företagscykel

Det finns även så kallade företagscykel, som är perfekt att ha som tjänstecykel. En företagscykel kan man passa på att även sätta reklam för företaget på. Det går nämligen att trycka upp skylt som man kan sätta fast på cykeln. Det finns snygga skyltar att sätta fast under ramen. Skyltarna är i plast och sätts fast med plastband. Har du ett stort företag och vill ha 50 eller fler elcyklar till dina anställda så kan du få dem skräddarsydda. Det genom att kunna välja färger, växlar, batterikapacitet, sadel samt tryckt logga på ramen.

Att låta anställda röra på sig med en elcykel gör att de håller sig friskare och gladare. Sen om du sätter ditt företags logga eller en skylt på, så är det bra även för dig och företaget. Det är en win-win för alla!

30 Jan 2019

Senaste inläggen:

Arken