Håll det rent och snyggt på kontoret

Jobbar man på kontor är det viktigt att det är rent och snyggt dels på sitt egna skrivbord, men även i lokalerna. När det gäller att städa på kontoret, så kan man se till att anlita företagsstäd Uppsala, som kommer och städar de stora ytorna. Resten, som ditt skrivbord, det är inget man kan anlita företagsstäd i Uppsala till! Att hålla helt rent och snyggt på sitt skrivbord är något som angår och berör alla på arbetsplatsen. Ordning och reda bidrar till mindre stress samt det vinner i längden så att säga. Har man ordning och reda så förenklar och effektiviserar det arbetet.

Håll bra ordning

Det är därmed bra om du själv ser till att du alltid har bra ordning på och runt ditt skrivbord och att dina kollegor gör samma sak. Företaget eller avdelningen bör skapa en grundstruktur för skivbordslayout eller manual för hur man arkiverar dokument och handlingar. Sen är det även en arbetsmiljöfråga detta med att hålla snyggt på skrivbordet. Sen kan man så klart ha lite dina saker, som  en liten blomvas eller ett trevligt pennställ eller kanske en grön växt. 

Gör din arbetsplats hemtrevlig

Utöver att hålla det rent och snyggt på kontoret så är det inte fel att även se till att göra det lite hemtrevligt. Det är ändå en plats man tillbringar många timmar om dagen vid. Kontoret kan göras inbjudande med mattor, lampor, tavlor och så vidare och på det egna skrivbordet kan man ha foton, växter eller annat.

12 Mar 2019

Senaste inläggen:

Arken