Har ni skydd?

Alla företag använder idag datorer. Alla. Visst finns det de som använder datorer bara till det absolut mest nödvändiga pappersarbetet, men allt fler förvarar allt mer viktigt i datorer. Många företag bedriver dessutom hela sin verksamhet med datorernas hjälp och är djupt beroende av att ha tillgång till dem 24/7. Datorerna underlättar mycket arbete, de effektiviserar, men de kommer inte utan risker.

Se över er backup

Har du någon gång förlorat något för att du glömt spara, en hårddisk gått sönder eller av annan anledning så vet du hur surt det känns. Tänk en stund på vilka konsekvenser en komplett förlust av alla data vid en serverkrasch skulle kunna få för ett företag som inte har lagt pengar och intresse på backup. Vi snackar förödande konsekvenser.

Alla företag bör varje år nogrannt se över sin backup, kontrollera att den finns, är aktiv och fungerar som den ska. Det är heller inte dumt att ta en stund då och då och jämföra det backupsystem man har man andra alternativ för mycket utvecklas idag i en rasande takt. Det som var bäst i fjol är kanske helt förlegat idag.

Morgondagens backupsystem är redan här

Om vi ska rekommendera något i den här kategorin så är det CronicBackup; ett modernt, framåtdanande backupsystem som går att räkna med till hundra procent. Samtidigt är det busenkelt att få CronicBackup installerat, ingenting behöver köpas till och inga svåra ingrepp i era system behöver göras.

Med CronicBackup sparas alla viktiga filer helt automatiskt men ingenting sparas som dublett. Det är smidigt, smart och väldigt billigt i förhållande till andra, mer komplicerade system. CronicBackup är morgondagens backup.

27 Apr 2016

Senaste inläggen:

Arken