Inspiration till kontorsbygge

Har du eget företag och ska starta ett eget kontor? Är det svårt att tänka ut vad som är bäst för dig? Helst ska ju kontoret vara inbjudande så att din personal ska gilla att platsen. Helst ska det ju vara rent, alla möbler som de behöver ska vara på plats, dessutom ska de vara ergonomiska. Det är mycket att tänka på. Alla ska ha datorer för att kunna arbeta, det ska finnas saker som mikrovågsugn, så de kan värma sin mat. Till det behövs plötsligt porslin och bestick, kylskåp, matsal och garderob där de kan ställa ifrån sig sina kläder.

Här får du tips

Här kan du få välbehövliga tips på vad du kan behöva köpa in. Gå in på www.kontorslandet.se, och få bra råd på vad du bör tänka på när du är mitt i en start-up. Det är en speciell fas att vara en start-up-fas. Det gäller att vara målmedveten och inte ge upp. Många företag växer ganska snabbt och i sådana lägen gäller att vara snabb på att lösa olika problem.

Ska du bygga nytt?

Om du ska bygga helt nytt kontor eller renovera, är det ett ännu större projekt. Å andra sidan kan det vara ett stort nöje att påverka hur kontoret ska vara utformat och anpassat efter ditt företag. Då kan du få det precis oms du önskar.

15 Aug 2017

Senaste inläggen:

Arken