Kontorshotell ger många möjligheter

kontorshotell

Idag är det många organisationer eller företag som väljer att ha all sin verksamhet i ett kontorshotell. Även allt fler frilansare ser möjligheterna med detta. Det finns ett bra kontorshotell Stockholm för er som bor i vår huvudstad. Men vad innebär egentligen ett kontorshotell? Vi ska försöka reda ut det lite. 

Vad är ett kontorshotell?

Det finns undersökningar som gjorts och de visar att det idag finns runt 1,3 miljoner människor som sitter i så kallade kontorshotell och det runt om i världen. Det är en form av kontorslösning som ökat en hel del i popularitet. Man kan kort säga att det är en fastighet eller en del av en fastighet där det går att hyra in sig på en eller flera kontorsplatser. Det kan finnas i form av öppet kontorslandskap eller kontorsrum.

Denna form av lösning är något många känner är bra för dem då det finns många fördelar med det. Det är mer flexibelt, samt att det går att få kringtjänster som bemannad reception, WiFi, IT-support, och posthantering med mera beroende på vad för kontorshotell man satsar på. Sedan är det även ett sätt för en mängd olika företag att samlas på en och samma plats. Det eftersom att det ofta finns olika lokaler med varierande möblering som gör at  företag från olika branscher och storlekar möts.

Kontorshotell kan göra att du får det kontor du behöver under den perioden du behöver det. Utan att binda dig till långa hyreskontrakt och så vidare. 

9 Nov 2019

Senaste inläggen:

Arken