Lagerhotell är en bra tjänst

Precis som Arken erbjöd lokaler åt andra så kan ett lagerhotell erbjuda platser åt företag. Det är en mycket smart tjänst som många företag idag använder sig av. Men hur funkar det i praktiken med 3PL (Tredjepartslogistik)? Det är enkelt:

Anlita ett företag som erbjuder 3PL, som exempelvis Hillmers Logistik. De kommer sedan att ta emot dina produkter, lagerhålla dem och skicka ut till dina kunder. De kan också sköta både inleveranser, inventering, reklamationer och allt annat som rör logistiken - allt efter dina egna önskemål. 

Vad tjänar jag på det?

Tid och plats, vilket snabbt kan översättas till pengar. All den tid som du skulle lagt på att sköta om inleveranser, plockningar av order, utleveranser, reklamationer, inventeringar och annat kan du nu istället lägga på att sälja din produkt. För att inte tala om den kostnad en egen lagerbyggnad medför. Precis som när företag hyr in sig för att ha konferenser så kan ditt företag hyra in sig på ett lager. Det är onödigt att ha en egen konferenslokal, och det är precis lika onödigt att ha ett eget lager. 

Om du är nyfiken på hur du kan hitta lösningar för just ditt företag så kan du med fördel kontakta Hillmers Logistik, de kan alltid hjälpa dig genom att svara på frågor. Om du sedan vill börja använda deras tjänster är det bara att skriva kontrakt. 

30 Oct 2019

Senaste inläggen:

Arken