Rent och fint på kontoret

Arbetsmiljön är så viktig, inte bara för dem som arbetar där, utan för kunderna och alla som kommer på besök. Mest av allt är det ju viktigt för dem som vistas hela dagarna där. Och i det sammanhanget kan man inte nog betona vikten av att ha det rent och snyggt. Då man har det, kan man efter det tänka på kreativiteten, höja den med olika roliga inredningsidéer.

Gröna växter gör kontor levande

Vem saknar inte en grön växt, när de inte finns där? De inte bara tillför syre, de livar upp ett anonymt och trist kontorslandskap. Några färgklickar är också bra, något som bryter av det vita, svarta, eller grå, som brukar finnas på alla våra kontor. Ta en kudde i en annan färg, köp färggranna muggar, eller varför inte ha växterna i en explosion av färger? Mattor i avvikande färger kan också höja kreativiteten, liksom tavlor och fiffiga citat på väggarna. Det finns många alternativ för den som tänker efter lite.

Anlita proffsen för städningen

När det kommer till ett städföretag i Stockholm som jag kan rekommendera Städenergi. De är bra och billiga, och har bra energi. Dessutom kan du prova dem innan du anlitar dem.

19 Jul 2017

Senaste inläggen:

Arken