Upptäck Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en plats där det finns mycket att se och göra. Oavsett om du är här på grund av konferens eller på en semestertur så finns det en del saker du inte bör missa när du är här. I denna kommun hittar du kontraster så som snö och skidåkning under vintertid till vackra stränder, båtliv och vandra i vildmarken under sommaren. Örnsköldsvik har en fantastisk natur, så har du ont om tid, se åtminstone till att du hinner med en promenad i Slåttdalsskrevan eller men tur till Höga Kusten.

Se och göra i Örnsköldsvik

Om du ska stanna i Örnsköldsvik ett par dagar, så finns det flera sevärdheter du kan besöka. Örnsköldsvik kallas i folkmun ofta för Övik och ligger i Ångermanland. Det finns både i och utanför Övik platser som är väl värda ett besök. Missa inte Gene fornby, Själevadsfjärden, Örnsköldsvik kyrka, Svarttjärnen, Moälven eller Fjällräven center.

Örnsköldsvik är även den perfekta utgångspunkten för dig som vill göra olika vandringar i naturen. Det finns även nationalparker, museum, konsthallar och en mängd restauranger. Missa inte heller Ulvön, skärgården eller Varvsberget.

Boka boende i Örnsköldsvik

Om du ska stanna över i Örnsköldsvik så är det en god idé att boka ett bra boende. Det finns både hotell, vandrarhem, B&B och camping här. Om du vill hitta billiga hotell så kan du besöka www.hotellörnsköldsvik.se. På denna sida får du listat de allra bästa hotellen i Örnsköldsvik. Sedan är det bara att boka ditt boende direkt online.

20 Sep 2016

Senaste inläggen:

Arken