Vad har ni för kopiator på jobbet?

kopiator

Något som finns på en mängd arbetsplatser i dag det är kopiatorer och skrivare. Trots att vi i dag lever i en ganska digital ålder så finns det ett behov av att kunna kopiera dokument så väl som att skriva ut dem. Frågan är om det ens kommer att försvinna, eller om detta behov alltid kommer existera. En hel del arbetsplatser satsar på att ha multifunktioner på sina apparater. Det innebär att det är en kopiator och skrivare i en och samma. Det finns bra begagnade kopiatorer att köpa, det är inte ett måste att köpa helt nya. Det hela beror ju på vad företaget har för budget och behov. 

Smart ha ett serviceavtal

Ni som har företag och har behov av kopiatorer, eller skrivare eller båda delar, ni kan vända er till DocuPartner. Passa på att skriva serviceavtal, så att ni kan få assistans om det är något som skulle krångla. Detta företag har inte bara begagnade kopiatorer utan de erbjuder även helhetslösningar för kontoret. Så det finns en hel del produkter och tjänster som ni kan ha nytta av hos dem. När det gäller serviceavtal så blir det en trygghet för er. Det blir ett regelbundet underhåll av de maskiner ni behöver använda i ert dagliga arbete. 

Vad för slags skrivare eller kopiator ni ska ha, beror på behovet, hur stora volymer som varje dag ska göras och vad ni har för budget. 

5 Nov 2019

Senaste inläggen:

Arken